All Care 4 All

Wij zijn in Sprang Capelle gevestigde zorginstelling en leveren zorg en ondersteuning op het gebied van verzorging, verpleging en  ambulante begeleiding.

Heeft u thuiszorg nodig? We helpen u graag bij het aanvragen hiervan. All Care 4 All regelt zorg zoals het hoort. Wij stellen een klein team samen zodat u steeds dezelfde vertrouwde gezichten kunt verwachten, die met persoonlijke aandacht en respect kijken en luisteren naar uw wensen. Zij zijn deskundig en altijd goed op de hoogte van uw situatie. Op veranderingen wordt alert gereageerd. Zo kunt u blijven wonen in uw vertrouwde omgeving.

Het welzijn van cliënten en medewerkers staat bij ons centraal. Dat is waar het om gaat bij All Care 4 All. Iedere cliënt is uniek waarbij een bijzondere zorg hoort. Iedere kwetsbare oudere en chronisch zieke die verpleging en/of verzorging in de thuissituatie nodig heeft en zoekt naar een persoonlijke en familiaire organisatie zal zich thuis voelen bij All Care 4 All. Ons doel is niet de grootste te worden maar de beste! Groot genoeg om alle vormen van zorg te bieden die nodig is, maar klein genoeg om elke dag écht het verschil te maken voor onze cliënten. Vertel ons hoe jij verzorgd wil worden, dan kunnen wij indien mogelijk onze werkwijze aanpassen aan jouw wensen.  Wij geloven in de kwaliteit van onze medewerkers. Samen werken wij aan professionele zorg, elke dag weer

www.allcare4all.nl