BuroJIJ-Team

BuroJIJ Orthopedagogen & Psychologen is een praktijk voor GGZ en ambulante jeugdhulp. Voor alle vragen over opvoeding en ontwikkeling van kinderen en jongeren en wanneer er sprake is van gedrags- of leerproblemen kun je terecht bij BuroJIJ.

De psychologen en orthopedagogen van BuroJIJ zijn gespecialiseerd in de handelingsgerichte diagnostiek en de systeemgerichte behandeling van kinderen, jongeren en het hele gezin. Dat betekent dat wij ons niet alleen richten op kind-eigen problematiek, maar dat wij vooral kijken naar de interactie en wisselwerking tussen het kind en de omgeving. Je merkt dan ook dat wij vaak niet alleen met het kind of de jongere werken, maar ook met de ouders, de broers en de zussen.

Heb je vragen over de ontwikkeling van jouw zoon of dochter, of ben je door de huisarts, jeugdarts of gezinscoach van de gemeente verwezen voor een psychologische of orthopedagogische behandeling? Een onderzoek of behandeling bij BuroJIJ wordt vrijwel altijd vergoed vanuit de jeugdwet. Wil je aanmelden of eerst wat meer informatie, dan kun je ons bellen, mailen of op de website kijken. Wij denken graag met je mee. JIJ staat bij ons centraal.

BuroJIJ, Psychologen & Orthopedagogen
0416 700 219
www.burojij.nl
info@burojij.nl